Váltás a grafikus oldalra

Hírek

2017. május 29.
Tájékoztató hosszított ügyfélfogadási időről
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 2013. év szeptemberétől hosszított ügyfélfogadással áll az ügyfelek rendelkezésére.
2017. május 29.
A 2017. évi NÉKEB által kiírt pályázati eredmények
Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése és a Nemzetiségi, Érdekegyeztető, Külkapcsolati és Egyházügyi Bizottság döntött a bizottság által kiírt 2017. évi pályázatokról.
2017. május 24.
DOHÁNYZÁSMENTES VILÁGNAP
2017. MÁJUS 31.
LÉPJ TOVÁBB és ne dohányozz!
2017. május 24.
Tájékoztatjuk a Tisztelt helyi lakosságot, civil és gazdálkodó szerveket, Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata (a továbbiakban: Önkormányzat) több ponton módosítja a hatályos településrendezési eszközeit.
2017. május 24.
Kovács Barbara egyéni csúccsal 12. a Gyalogló EK-n
A Csehországi Podebradyban rendezték meg a hétvégén a Gyalogló Európa Kupát. A válogatottba Germán Tibor edző és Kovács Barbara gyaloglónk kapott meghívást.
Barbara egyéni csúccsal 1:33,45-el a magyar csapat legjobbjaként, a 12.helyen végzett. Barbara ezzel az időeredményével biztosította a helyét a Londoni Világ Bajnokságra

2017. május 24.
Apáti Bence a világ egyik legjobb eredményét futotta
Miközben az óriási létszámú Békéscsaba – Arad- Békéscsaba 20. Szupermaratont rendezte a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club kiváló csapata, több edzőnk és atlétánk hozott ismét jelentős sikereket a klubunknak és városunknak a hétvégén az atlétika számaiban is – számolt be Tóth Sándor ügyvezető igazgató az eredményes hétvégéről.
2017. május 22.
„Békéscsaba Ifjúságáért” kitüntetés
Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése által adományozható „Békéscsaba Ifjúságáért” kitüntetés javaslattételére.
2017. május 22.
Magyar Hősök Emléknapja
Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnoksága tisztelettel meghívja Önt és hozzátartozóit a Magyar Hősök Emléknapja alkalmából tartandó megemlékezésre.
< >