HuDeEn
Ön a 4161804 látogatónk

Fejlesztési projektek

„Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzatának szervezetfejlesztése a Magyary Programhoz illeszkedő költségcsökkentést és hatékonyságnövelést eredményező fejlesztési elemek megvalósításával”

Infoblokk3_ESZA_egyes.jpgmagyary_final_logo.jpg                                    

Projekt címe: „Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzatának szervezetfejlesztése a Magyary Programhoz illeszkedő költségcsökkentést és hatékonyságnövelést eredményező fejlesztési elemek megvalósításával”

Pályázó neve: Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata

A projekt leírása: A közigazgatás átszervezése számos problémát vetett fel működésünk során. Ezek szerveinkre, intézményeinkre, társaságainkra és rajtuk keresztül a város lakosságára kihatnak. A Magyary Program beavatkozási területeihez illeszkedő projekttel egységesített szervezeti rendszer, feladatrendszer-megújítás, minőségmenedzsment, folyamatszabályozás és HR erőforrás-átvilágítás, racionalizálás a célunk, költségcsökkentési, hatékonyságnövelési és ügyfélelégedettség-javítási szempontok figyelembe vételével.

Projekt célja:

A projekt megvalósításával célunk, hogy Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában a helyi igényekre épülő szervezetfejlesztést hajtsunk végre, amelynek középpontjában az ügyfél, a fenntarthatóság és a hatékonyság áll.

Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának vezetése alapvető feladatának tekinti, hogy racionálisan, takarékosan és hatékonyan működő, koncentrált hivatali struktúra működjön, amely képes megfelelni a szolgáltató, ügyfélbarát önkormányzattal szemben támasztott szakmai és társadalmi követelményeknek.

További célunk, hogy a szervezet igazodjon a Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése szervezeti- és működési szabályzatában felállított struktúrához, ésszerűsödjenek a vezetési-irányítási rendszerek, és a döntéshozatal is gyorsabbá és rugalmasabbá váljon. Fontos elvárás, hogy a hivatal az anyagi és természeti erőforrásokat takarékosabban felhasználva működjön és javuljon a hivatal szervezeti egységei közötti együttműködés.

 

Pályázat: ÁROP-1.A.5-2013-2013-0034

Kedvezményezett: Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata

Beruházás helye: Békéscsaba Megyei jogú Város Polgármesteri Hivatala

Megítélt összeg: 39.963.000,- Ft

Támogatás aránya: 100%

Az önkormányzat által biztosított önrész: -

Támogatási döntés dátuma: 2013. október 9.

Szerződés hatályba lépésének dátuma: 2013. október 30.

Projekt kezdete: 2013. október 28.

Projekt tervezett befejezése: 2014. december 31.

iconsajtokozlemeny_2014.01.17.pdf (125 KByte)

iconsajtokozlemeny_2014.11.19__záró.pdf (172 KByte)

iconC_tabla_terv.pdf (45 KByte)

iconD_tabla_terv.pdf (152 KByte)


Békéscsaba

Békéscsabai Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Irányi u. 4-6.

 

 

Időjárás
Hőtérkép
Felhőkép
Forrás: www.idokep.hu

Nagyítás A A A Oldal ajánlásaNyomtatás