HuDeEn
Ön a 3778937 látogatónk

Fejlesztési projektek

Családbarát, munkába állást segítő közszolgáltatás fejlesztése a békéscsabai Százszorszép Művészeti Bázisóvodában

infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ERFA.jpg

Projekt címe: Családbarát, munkába állást segítő közszolgáltatás fejlesztése a békéscsabai Százszorszép Művészeti Bázisóvodában

A projekt leírása: Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata célul tűzte ki e projekt megvalósításával a gyermekellátási szolgáltatások fejlesztését, a gyermekjóléti alapellátásokhoz (bölcsőde, családi bölcsőde), valamint az óvodai ellátáshoz való hozzáférés javítását és a szolgáltatások minőségének fejlesztését. Az önkormányzat fő célja a kisgyermeket nevelők munkavállalásának támogatása, a családok segítése, különösen a leghátrányosabb helyzetű térségekben lévő gyermekek minél korábbi életkorban történő megsegítése.

Projekt célja:

A Százszorszép Művészeti Bázisóvodában (Békéscsaba, Wlassich sétány 4/1.) terveink szerint az udvar és a játszóudvar felújítása valósul meg, ennek becsült nettó költsége 26,2 millió Ft. A beruházás során tervezzük a meglévő és működésképtelen árnyékoló szerkezet átalakítását.

A játszóudvar két sarkában található elavult, korhadt faszerkezetű tárolók helyén tervezünk létesíteni 2db több funkciójú építményt. Tervezzük megszüntetni a meglévő pancsolókat és burkolt felülettel ellátni, valamint a meglévő íves ülőpadot felújítani.

A meglévő burkolatok szükség szerinti javítása, felújítása és különböző korosztályoknak megfelelő, gyermekek fejlődését segítő új játszó eszközök telepítése fog megtörténni a kivitelezés során.

A növényállomány tekintetében a települési klímát tűrő, kicsi fenntartási igényű, az óvodai időszakhoz igazított növényeket (pl. cserjék virágzási időszaka tavasz vagy kora ősz) alkalmazunk, melyek nem mérgezőek, nem szúrósak. Nem tervezzük a meglévő zöldterület csökkentését.

A fejlesztések során az előírt akadálymentesítési előírások is megvalósításra kerülnek.

Pályázat: TOP-6.2.1-15-BC1 – 2016- 00001

Kedvezményezett: BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Beruházás helye: Százszorszép Művészeti Bázisóvoda (Békéscsaba, Wlassich sétány 4/1)

Megítélt összeg: 36 000 000 Ft

Támogatás aránya: 100 %

Projekt tervezett befejezése: 2018.05.31.

<
+ +
>
A nagyobb méretben való megtekintéshez, kérjük kattintson a képre!

iconJátékok (164 KByte)

iconGumiburkolat színterve (588 KByte)

iconJátéktároló látványterv 1 (907 KByte)

iconJátéktároló látványterv 2 (810 KByte)


Békéscsaba

Békéscsabai Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Irányi u. 4-6.

 

 

Időjárás
Hőtérkép
Felhőkép
Forrás: www.idokep.hu

Nagyítás A A A Oldal ajánlásaNyomtatás