HuDeEn
Ön a 4283987 látogatónk

Pénzügyi és Gazdasági Osztály

 Az osztály vezetőinek neve és elérhetősége: 

Tarné Stuber Éva
osztályvezető
66-523-823
e-mail: tarne@bekescsaba.hu

Veresné Hoffmann Anikó
osztályvezető-helyettes
66-523-824
e-mail: veresne@bekescsaba.hu

Az osztály általános feladatai:

A polgármesteri hivatal pénzügyi és gazdasági szervezete. Ellátja az önkormányzat tervezéssel, pénzkezeléssel, az előirányzat-felhasználással, előirányzat módosítással, az intézmények pénzellátásával, számvitellel, analitikus nyilvántartások vezetésével, beszámolással, működtetéssel, vagyonkataszter vezetésével, adóztatással kapcsolatos feladatokat.

Előkészíti az önkormányzat éves költségvetését, költségvetésének beszámolóját és évközi tájékoztatóit, módosításait, egyéb gazdasági és pénzügyi terveit.

Biztosítja az elfogadott éves költségvetésben szereplő feladatok megvalósításához szükséges pénzügyi fedezetet, végzi az önkormányzati költségvetési szervek pénzügyi finanszírozását, javaslatot tesz a hitelfelvételre, betételhelyezésre, intézi a jóváhagyott hitelek felvételét, betétek elhelyezését.

Ellátja az önkormányzat pénzügyi- gazdasági és számviteli rendjének betartásával és betartatásával kapcsolatos feladatokat.

Együttműködik a bizottságokkal, a társosztályokkal a jogszabályok az önkormányzati rendeletek és a közgyűlési határozatok végrehajtása érdekében.

Részt vesz az önkormányzati intézményekkel kapcsolatos költségvetést érintő fenntartói döntések előkészítésében, figyelemmel kíséri azok végrehajtását és az intézmények működését.

Ellátja a szakbizottság melletti titkári teendőket a külön jegyzői utasításban foglaltaknak megfelelően.


Békéscsaba

Békéscsabai Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Irányi u. 4-6.

 

 

Időjárás
Hőtérkép
Felhőkép
Forrás: www.idokep.hu

Nagyítás A A A Oldal ajánlásaNyomtatás