HuDeEn
Ön a 4101261 látogatónk

Gazdasági hírek

2010. október 01.
25 millió forintos telephelyfejlesztés Békéscsabán
Az Európai Unió által is finanszírozott DAOP-2009-1.1.1E Telephely fejlesztési pályázatra sikerrel pályáztak
12, 5 millió forintot nyert a békéscsabai Drót-Fon Kft a Dél-alföldi Operatív Program telephely-fejlesztési pályázatán, így 340 négyzetméterrel növelték raktárépületüket és két dolgozó felvételét tudták biztosítani.

Ünnepélyes átadón mutatták be a fejlesztéseket az Almáskerti Ipari Parkban szeptember 30-án. A cég tulajdonosai ez évben ünneplik  vállalkozásuk 20 éves fennállását. Cégük drótfonat készítéssel foglalkozik, céluk, hogy minden, ami a kertépítéshez kell, vagy saját előállítású termékekkel, vagy az általuk forgalmazott termékekkel beszerezhető legyen.

Társaságuk a nagyobb áruválaszték megteremtése, illetve vevőik magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében épületbővítési pályázatot nyújtott be. Az Európai Unió által is finanszírozott DAOP-2009-1.1.1E Telephely fejlesztési pályázatra sikerrel pályáztak, és 12,5 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesültek. Az említett pályázati összeg kiegészül vállalt saját erővel, így 25 millió forint értékben valósíthatták meg az új, összesen  340 m2 alapterületű raktárépület beruházását.

„Az is öröm, hogy városunkban egy húsz éve működő kis vállalkozás mutat példát kezdeményezőkészségből, tenni akarásból.

A közel 25 millió forintos beruházás, az új raktárépület siker a Drót-Fon Kft. életében, és egyben siker nekünk, békéscsabaiaknak is.

Tovább megyek, a mai épületrész bővítés ünnepe több mint egy raktárépület átadása. A mai esemény bizonyára sokaknak reményt adhat, sokakat lelkesíthet, cselekvésre késztethet. A mai esemény példaértékű, hogy igenis működik a gazdaság, igenis termelni kell, igenis dolgozni kell és az eredmény nem marad el.” fogalmazott köszöntőjében Vantara Gyula, Békéscsaba polgármestere.

<
+ + + +
>
A nagyobb méretben való megtekintéshez, kérjük kattintson a képre!
Add a Facebook-hoz

Békéscsaba

Békéscsabai Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Irányi u. 4-6.

 

 

Időjárás
Hőtérkép
Felhőkép
Forrás: www.idokep.hu

Nagyítás A A A Oldal ajánlásaNyomtatás