HuDeEn
Ön a 4295460 látogatónk

Gazdasági hírek

2012. június 16.
70 új munkahely létesül Békéscsabán a Csaba Metál-nál
Átadták Békéscsaba legújabb ipari csarnokát
1,7 milliárdos beruházás keretében 4200 négyzetméteres üzemcsarnokot és szociális épületet avattak fel a Csaba Metál Zrt. békéscsabai székhelyén. A projekt megvalósulásával a jelentős kapacitásbővülés mellett 70 új munkahely is létesül.

A cég a fejlesztés megvalósításához 540 millió forint támogatást nyert a Gazdasági Operatív Program és a Dél-Alföldi Regionális Operatív Program pályázati alapjaiból. A csarnok építése 700, a szociális épület 350, a technológiai berendezés pedig 920 millió forintba került.

A Csaba Metál Zrt. fő profilja a könnyűfém-öntés, a nemzetközi autópiacra gyárt alumínium öntvényeket. Az új üzemcsarnok a gyorsabb, hatékonyabb vevőkiszolgálást, és a hatékonyabb munkaszervezést teszi lehetővé. „Gratulálok a sikerhez. A munkahelyteremtés a városvezetés legfontosabb céljai közé tartozik, ezért a helyi vállalkozók számíthatnak együttműködésünkre akkor is, ha sikereket lehet megosztani, de akkor is nehézségek merülnek fel és segíthetünk valamiben” - mondta Kiss Tibor Békéscsaba alpolgármestere, csarnokavató beszédében.

A Csaba Metál Zrt. ismert név a világ vezető autógyártói és alumínium öntvényt felhasználói között. A legismertebb autómárkák rendszerbeszállítói mind stratégiai partnerei a békéscsabai cégnek. Csaknem minden járműben megtalálhatók alumínium öntvényeik, sokan nem is tudják, hogy autójuk több alkatrésze is Békéscsabán készült.

 

Kapcsolódó cikk

<
+
>
A nagyobb méretben való megtekintéshez, kérjük kattintson a képre!
Add a Facebook-hoz


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.

Békéscsaba

Békéscsabai Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Irányi u. 4-6.

 

 

Időjárás
Hőtérkép
Felhőkép
Forrás: www.idokep.hu

Nagyítás A A A Oldal ajánlásaNyomtatás