HuDeEn
Ön a 4287188 látogatónk

Gazdasági hírek

2012. július 09.
Megjelentek a 2012. évi Tanyafejlesztési Program pályázati felhívásai
A Vidékfejlesztési Minisztérium a második alkalommal meghirdetett Tanyafejlesztési Program keretén belül 1,5 milliárd forint összértékben két fő területet kíván támogatni: a települési és térségi fejlesztéseket, valamint a tanyagazdaságok fejlesztéseit.

A tanya és a tanyás településrendszer a jellegzetes földrajzi, építészeti, nyelvi, néprajzi és tájképi sajátosságai alapján a magyar nemzeti örökség és egyben az európai örökség részét képezi. A Tanyafejlesztési Program a Kormányhatározattal elfogadott Nemzeti Vidékstratégia egyik térségi komplex vidékfejlesztési nemzeti programja. Célja a tanyarendszer korszerű megújítása, valamint az ott élők helyzetének, életkörülményeinek javítása.

Dr. Budai Gyula parlamenti államtitkár bejelentése szerint a 62/2012. (VI. 29.) VM rendelettel szabályozott program keretén belül 2012. július 9-étől lehet pályázatokat benyújtani a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (NAKVI) honlapjáról elérhető elektronikus adatlap kitöltési felületén.

A pályázatok benyújtási határideje 2012. augusztus 31.

A Tanyafejlesztési Program pályázati felhívásai innen tölthetők le.

Az elektronikus adatlap hétfőtől a NAKVI honlapjáról (www.nakvi.hu) érhető el.

(Vidékfejlesztési Minisztérium Sajtóirodája)

Add a Facebook-hoz

Békéscsaba

Békéscsabai Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Irányi u. 4-6.

 

 

Időjárás
Hőtérkép
Felhőkép
Forrás: www.idokep.hu

Nagyítás A A A Oldal ajánlásaNyomtatás