HuDeEn
Ön a 3581036 látogatónk

Hírek városunkról

2017. május 08.
címer
a Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének Elismerése kitüntetés adományozására vonatkozó javaslattételre

2017. április 10.
Lakossági fórum
Téma: helyi autóbusz hálózat és menetrend felülvizsgálata
Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata nevében, ezúton tisztelettel meghívjuk Békéscsaba lakosságát a helyi autóbusz hálózat és menetrend felülvizsgálatáról szóló lakossági fórumra.

Időpont: 2017. április 12., szerda, 17:00.
Helyszín: Városháza díszterme.


2017. január 23.
Városi Jótékonysági Bál
A Jókai Színház Vigadójában, január 21-én tartották a Békéscsabai Jótékonysági Bált. Hagyomány, hogy a rendezvény bevételét minden évben egy békéscsabai szervezetnek ajánlják fel. A tavalyi évben rekord összeg, mintegy 1 millió 800 ezer forint gyűlt össze. Ennek sikerén felbuzdulva idén nem egy, hanem két szervezet között oszlik el a felajánlásokból befolyt összeg.
2016. november 22.
cimer
Tisztelt Békéscsabaiak!

2016. november 22-én (kedd) 17.00 órától általános közmeghallgatást tart Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése. A közmeghallgatás helyszíne : Városháza Díszterme.
2016. szeptember 16.
Aktuális útfelújítási munkák
A Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft. tájékoztatása
A HÓDÚT KFT. és DUNA-ASZFALT KFT. közös ajánlattevők 2016. július 18-tól kezdték meg az útfelújítási munkákat. Jelenleg a város több pontján párhuzamosan végeznek munkát, de vannak már olyan területek is, ahol befejezték a burkolat felújítást, és levonultak a kivitelezők.
2016. augusztus 22.
Zászlófelvonással és kenyérszenteléssel indult az államalapítási ünnepség Békéscsabán
A Körösparti Vasutas Koncert Fúvószenekar térzenéjével indult a program az augusztus 20-i ünnepségen. Ezt követte az MH 54. Veszprém Radarezred 1. Gerinc Radar Mérőpont parancsnoka vezényelte ünnepélyes zászlófelvonás a Dísztéren A tradícióknak megfelelően a három nagy egyház képviselője kenyeret szentelt és áldás is elhangzott, majd Vantara Gyula országgyűlési képviselő és Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere megszegte az újkenyeret.

Forrás: behir.hu
< >

Békéscsaba

Békéscsabai Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Irányi u. 4-6.

 

 

Időjárás
Hőtérkép
Felhőkép
Forrás: www.idokep.hu

Nagyítás A A A Oldal ajánlásaNyomtatás