HuDeEn
Ön a 4113629 látogatónk

Sporthírek

2017. április 03.
Böczögő talajon ismét bizonyított és nyert
| A budapesti Swietelsky szerenkénti országos bajnokság jelentette az első idei hazai nagy versenyt a tornászoknak.

Az első napon szokatlan módon még nem született békéscsabai érem, de ennek megvolt a maga magyarázata. Makra Noémi csak vasárnap indult, míg Böczögő Dorina eredetileg csak a talajt vállalta volna (amit szintén a verseny második napján rendeztek), végül felemás korláton elindult, de ott a korábbi rejtélyes sérülése miatt nem táplálhatott vérmes reményeket, nem is férkőzött fel a dobogóra.

Másnap azonban megszületett a remélt Böczögő-aranyérem, talajon Al-Salty Dáliát megelőzve 12,900 ponttal megnyerte a versenyt. Gerendán Katona Barbara volt érdekelt, a csabai lány 8,900 ponttal 5. lett.

A junioroknál a békéscsabaiak ezúttal versenyen kívül, felmérő jelleggel indultak. Szujó Dorka 11,650 pontos gyakorlata felemás korláton ezüstérmet ért volna, de Szabó Mónika is felfért volna a dobogóra. Dorka ugráson rontott, ám van még idő a korrigálásra. Szujó talajon a második, gerendán a negyedik legerősebb gyakorlatot mutatta be.

Eredmények. Felnőtt. Ugrás: 1. Dévai Boglárka (Szombathelyi SI) 14,000 pont. Felemás korlát: 1. Kovács Zsófia (Dunaferr SE) 13,600. Gerenda: 1. Kovács Zsófia 13,500. Talaj: 1. Böczögő Dorina (Torna Club Békéscsaba) 12,900.

Forrás: beol.hu

 

Add a Facebook-hoz

Békéscsaba

Békéscsabai Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Irányi u. 4-6.

 

 

Időjárás
Hőtérkép
Felhőkép
Forrás: www.idokep.hu

Nagyítás A A A Oldal ajánlásaNyomtatás