HuDeEn
Ön a 4113618 látogatónk

Étkeztetés

Étkeztetés

Az étkeztetést a Békéscsaba és Térsége Többcélú Önkormányzati Kistérségi Társulás fenntartásában működő Békéscsabai Kistérségi Egyesített Szociális intézmény szolgáltatja.

Az étkeztetés keretében fő étkezésként napi egyszeri meleg ételt biztosítunk azon rászorultak számára, akik azt – koruk, egészségi állapotuk vagy szociális helyzetük miatt – önmaguknak, illetve önmaguknak és eltartottjaiknak tartósan vagy átmeneti jelleggel nem képesek biztosítani. Ha az étkezésben részesül személy egészségi állapota indokolja – a háziorvos javaslatára – diétás étkeztetést biztosítunk.

Békéscsaba Megyei Jogú Város közigazgatási területén élő bármely időskorú és/vagy egészségügyi, szociális helyzete miatt rászorult személy igényelheti a szolgáltatás biztosítását.

A szolgáltatás biztosítása iránti eljárás az ügyfél (és/vagy törvényes képviselőjének) kérelmére, intézmény jelzésére indul. Az igényeket a lakóhelyhez legközelebb eső idősek klubjában kell jelezni, melynek felsorolását lásd az idősek klubjánál.

A kérelmezés folyamatában az intézmény szakemberei előgondozást végeznek. A kérelem elbírálásáról, valamint a szolgáltatás biztosításáról a klubvezető dönt.

A szolgáltatások igénybevételéért térítési díjat kell fizetni.

Az ügyintézés helyszíne: a lakóhelyhez legközelebb eső idősek klubja.

Ügyintéző: a klubvezető

Ügyfélfogadási idő: munkanapokon 8–12, 13–15.30


Békéscsaba

Békéscsabai Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Irányi u. 4-6.

 

 

Időjárás
Hőtérkép
Felhőkép
Forrás: www.idokep.hu

Nagyítás A A A Oldal ajánlásaNyomtatás