HuDeEn
Ön a 4161801 látogatónk

Zöld vonal

Zöld szám

A város lakóival a közvetlenebb kapcsolattartás érdekében a polgármesteri hivatal ingyenesen hívható zöld számot működtet.
A 06-80/922-008-as üzenetrögzítőn bárki elmondhatja – maximum 2 percben – a város működésével, fejlesztésével, mindennapjainkkal kapcsolatos észrevételét, véleményét. Amennyiben a telefonáló meghagyja nevét, címét, telefonszámát, az önkormányzat illetékesei válaszolnak az általa felvetett kérdésre, problémára.

Kérdezzen az önkormányzattól!

Itt felteheti kérdését, érdeklődhet a polgármesteri hivatal munkatársaitól. Ne feledje feltüntetni elérhetőségét (név, telefonszám, esetleg e-mail cím). Munkatársaink a válaszokkal telefonon, ill. e-mailben jelentkeznek. 

Témakörök: 

Hivatali ügyintézés
Itt tehet fel minden, általános, a hivatali ügyekkel kapcsolatos kérdést, legyen hagyományos papír alapú, vagy elektronikus ügyintézés. (A konkrét egyedi ügyek állásáról kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyintézőjével.) 

Bejelentések
Itt jelentheti be a bel-és külterületeken észlelt, pl. járdák állapotával, zöldterületek kaszálásával, illegális szemétlerakó helyekkel, szemétszállítással kapcsolatos észrevételeit. 

Egyéb
Itt közölheti minden, a várossal kapcsolatos ötletét, javaslatát, kérdését. 

Békéscsaba MJV Polgármesteri Hivatalának szervezetfejlesztése
Itt teheti fel kérdéseit a "Békéscsaba Megyei Jogú Város Pogármesteri Hivatalának szervezetfejlesztése (ÁROP 1.A.2./B-2008-0009) " című nyertes projekttel kapcsolatban.

Amennyiben kérdéshez állomány is kapcsolódik, úgy azt kérjük küldje el a zoldvonal@bekescsaba.hu email címre.

Korábban kapott azonosító kód:

Békéscsaba

Békéscsabai Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Irányi u. 4-6.

 

 

Időjárás
Hőtérkép
Felhőkép
Forrás: www.idokep.hu

Nagyítás A A A Oldal ajánlásaNyomtatás