HuDeEn
Ön a 4295454 látogatónk

Hírek

2017. május 12.
Közlekedésbiztonsági díjat kapott Békéscsaba

Május 11-én a közlekedési kultúra napján Budapesten, a Művészetek Palotájának Üvegtermében tizenöt települési önkormányzat között Békéscsaba közlekedési kultúráját ismerte el a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

A programsorozat nyitó rendezvényén dr. Mosóczi László közlekedésért felelős helyettes államtitkár rámutatott arra, hogy korunk egyik legfontosabb kihívása a hatékony, környezettudatos közlekedés megteremtése. A közlekedésben résztvevők komfortérzetét pedig növeli, ha a résztvevők partnerként tekintenek és figyelnek egymásra.

Az eseményt megtisztelte jelenlétével dr. Ledia Lazeri, az ENSZ Egészségügyi Világszervezetének (WHO) irodavezetője is.

Az államtitkár Kassai Ferenc, a Budapest és Pest Megyei Mérnöki Kamara elnökének társaságában adta át a minisztériumi elismeréseket tizenöt települési önkormányzatnak, amelyek között mindössze két megyei jogú város volt, Szekszárd és Békéscsaba. A díjjal a minisztérium az önkormányzat közlekedési kultúra fejlesztésében tett erőfeszítéseit ismerte el. Mint ismeretes, évek óta jelentős összeget fordít a város a kerékpárút-hálózat fejlesztésére, a település belterületén található útvonalak mellett számos környező város és község elérhető biztonságosan kerékpárral Békéscsabáról, és a közeljövőben tervezett fejlesztések egyik fókuszában is a kerékpárutak fejlesztése áll. A díjátadó ünnepségen városunkat dr. Bacsa Vendel jegyző képviselte.

<
+ + +
>
A nagyobb méretben való megtekintéshez, kérjük kattintson a képre!
Add a Facebook-hoz


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.

Békéscsaba

Békéscsabai Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Irányi u. 4-6.

 

 

Időjárás
Hőtérkép
Felhőkép
Forrás: www.idokep.hu

Nagyítás A A A Oldal ajánlásaNyomtatás