HuDeEn
Ön a 3596090 látogatónk

Rólunk írták

2016. május 31.
Nyitott Terek Éjszakája
A város ifjúsági koncepciója hívta életre a Nyitott Terek Éjszakája rendezvénysorozatot. Péntek este a fiatalok többféle esemény közül válogathattak. Volt kiállítás megnyitó, darts és billiárd verseny, de még az extrém sportok rajongói is összejöttek a programnak köszönhetően.

Forrás: behir.hu
2016. május 22.
Bogár János nyakában a babérkoszorú
Két nap és kétszáz kilométer. Ez várta Budapest Bank Békéscsaba-Arad-Békéscsaba Nemzetközi Szupermaraton résztvevőit. Egyéniben csak Bogár János ért célba, aki este fél 8-kor érkezett a Szent István térre.

Forrás: behir.hu
2016. május 19.
21. alkalommal rendezte meg a város az Óvodai Sportnapot
21. alkalommal rendezte meg a város az Óvodai Sportnapot a csabai nagycsoportosoknak, akik 400-an, 31 csapattal vettek részt a főtéri megmérettetéseken. Úgy gondolom, közös felelősségünk elősegíteni a gyermekek harmonikus fejlődését, személyiségük kibontakozását, közösségi kapcsolataik alakulását, ezért is tartom fontosnak és támogatandónak a ma délelőtti, hagyományos sporteseményt, amely idén is közös buborékfújással zárult.
2016. május 19.
Újra szupermaraton Békéscsaba és Arad között
Idén is megrendezi a KOPP Békéscsabai Atlétikai Club a Békéscsaba-Arad Szupermaratont. A résztvevők május 21-én szombaton indulnak a Csabagyöngye Kulturális Központ elől, majd másnap érkeznek vissza a város főterére. A korábbi évekhez hasonlóan a versenyen futók és kerékpárosok is részt vesznek majd.

Forrás: behir.hu
2016. május 17.
Még több kamera figyeli majd a köztereket a megyeszékhelyen. A „Békéscsaba Biztonságáért” elnevezésű programban a már működő térfigyelőkamera-rendszert bővíti a város saját forrásból, de ezen túl a közterület-felügyelők is nagyobb számban óvják a lakosság biztonságát.

Forrás: behir.hu
2016. május 17.
Házipálinka-kóstoló és Pörköltölő Fesztivált rendeznek szeptember 16. és 18. között Békéscsabán.

Forrás: ma.hu
2016. május 11.
Díjzápor után sincs megállás - A Csabai Színistúdió vizsgaelőadása
Díjzápor után sincs megállás - A Csabai Színistúdió vizsgaelőadása

Forrás: beol.hu
2016. május 10.
Lengyel hármas ünnep Békéscsabán
Békéscsaba Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzata és a Magyar- Lengyel Baráti Kulturális Egyesület május 7-én ünnepséget szervezett Békéscsabán, a lengyel hármas ünnep - Lengyel Alkotmány, Zászló Ünnepe, valamint Külhoni Lengyelek Világnapja - alkalmából.

Forrás: behir.hu
2016. május 10.
Modern Városok Program - Reptérfejlesztés Békéscsabán
A Modern Városok Program leglátványosabb fejlesztési iránya a közlekedés javítása. A közút mellett a légi forgalom erősítésében is látnak kiaknázatlan lehetőségeket a szakemberek. Így hamarosan a békéscsabai repülőtér is nagyobb szerephez juthat a térség gazdasági életében.

Forrás: behir.hu
2016. május 09.
Készül a KRESZ-park Jaminában, a Tompa és Szegfű utca sarkán
Múlt ősszel adták át Békéscsabán, a Penza-lakótelepen a felújított KRESZ-parkot, új burkolati jelekkel, közlekedési táblákkal. Akkor, de már előtte is sokan jelezték, hogy jó lenne, ha Jaminában is újból lenne KRESZ-park, ahol a gyerekek védett, biztonságos körülmények között tanulhatnák meg a közlekedési szabályokat.

Forrás: behir.hu
< >

Békéscsaba

Békéscsabai Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Irányi u. 4-6.

 

 

Időjárás
Hőtérkép
Felhőkép
Forrás: www.idokep.hu

Nagyítás A A A Oldal ajánlásaNyomtatás